Spring naar de inhoud

Over ons

KOVRD is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar die gaat voor een langetermijnrelatie. Wij geloven in een klantgerichte en persoonlijke aanpak ten dienste van particuliere klanten, bedrijven en zelfstandigen. We handelen proactief en reiken oplossingen op maat aan, zodat je voldoende ingedekt bent tegen de mogelijke risico’s. Jouw verzekering, jouw expert: één aanspreekpunt voor al je vragen over verzekeringen!

“KOVRD biedt onderdak aan jouw verzekeringen. Wij zorgen ervoor dat je optimaal beschermd bent in het geval van een tegenslag of ongeval.”

Foto van een bureau Foto van een bureau Foto van een bureau Foto van een bureau
Icoon

Persoonlijk en proactief

Een verzekeringspakket is geen ‘one size fits all’. We werken proactief en persoonlijk, zodat jij, je gezin of bedrijf kunnen rekenen op de best mogelijke bescherming.

Icoon

Digitale performantie

Wil je je verzekeringsformules raadplegen in het holst van de nacht of in de verste uithoeken van de wereld? Dat kan! KOVRD zet in op digitalisering en gebruiksgemak om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Icoon

2 decennia ervaring

We zijn meer dan twintig jaar actief in de verzekeringswereld en bouwden expertise op in verschillende verzekeringsdomeinen. We bouwen op een team van ervaren specialisten die perfect weten welke formules jou op het lijf geschreven zijn.

Icoon

Onafhankelijk en betrouwbaar

Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor kan je rekenen op een betrouwbaar en onafhankelijk advies.

Contact

Meer te weten komen over onze aanpak of wil je je wensen bespreken? We ontvangen je graag in ons kantoor in Kuurne. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Openingsuren kantoor

Maandag en vrijdag:
8.30 tot 12.30 u. en 13.30 – 17.00 u.
Dinsdag en donderdag:
8.30 tot 12.30 u. en 13.30 – 18.30 u.
Woensdag
8.30 tot 13.00 u.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info