Spring naar de inhoud

Verzekeringen aansprakelijkheid

Icoon

Burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering

De burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering voor ondernemingen dekt de financiële gevolgen van schade aan derden.

Een klassiek voorbeeld: een klant wandelt je winkel binnen, maar hapert aan de deurmat. Hij valt en breekt daarbij zijn been. Gevolg? Je klant is meerdere weken arbeidsongeschikt. Met de aansprakelijkheidsverzekering hoef je je geen zorgen te maken over eventuele financiële repercussies. De BA-uitbating dekt de kosten hiervan.

Breid je verzekering uit met extra waarborgen zoals ‘waarborgen na levering’ en ‘toevertrouwd goed’. Waarborgen na levering kan je inzetten wanneer je een product of dienst aflevert. De uitbreiding toevertrouwde goederen gebruik je wanneer je aan goederen werkt die je door je klant werden toevertrouwd.

Icoon

Objectieve aansprakelijkheid na brand of ontploffing

Voer je opdrachten uit in bepaalde publiek toegankelijke plaatsen? Dan is de verzekering objectieve aansprakelijkheid na brand of ontploffing wettelijk verplicht. Zo zijn de slachtoffers zeker van de vergoeding voor hun lichamelijke en materiële schade.

Icoon

Bestuurdersaansprakelijkheid

Als bedrijfsleider neem je vaak moeilijke beslissingen. Als nadien blijkt dat er een verkeerde keuze gemaakt is, kan de bestuurder hiervoor burgerrechtelijk aansprakelijk gesteld worden. Het is daarom van belang om je persoonlijk vermogen te beschermen met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering.

Icoon

Beroepsaansprakelijkheid

Maak je een onopzettelijke fout tijdens het uitoefenen van je beroep? Zorg dan dat je in dat geval kan rekenen op een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering beschermt je bedrijf tegen de financiële gevolgen van een verkeerd advies, een foutieve berekening of fouten gelinkt aan de uitoefening van je beroep.

Maak een afspraak

Contact

Wens je meer info over een bepaalde verzekering of interesse in een optimalisatie van je verzekeringsportefeuille? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Openingsuren kantoor

Maandag en vrijdag:
8.30 tot 12.30 u. en 13.30 – 17.00 u.
Dinsdag en donderdag:
8.30 tot 12.30 u. en 13.30 – 18.30 u.
Woensdag
8.30 tot 13.00 u.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info