Spring naar de inhoud

Verzekeringen personeel

Icoon

Arbeidsongevallen

De arbeidsongevallenverzekering verzekert elke medewerker in je team. Deze verplichte verzekering wordt aangesproken bij een ongeval op de werkvloer, maar ook in het geval zich iets voordoet tijdens verplaatsingen in functie van het werk en woon-werkverkeer. Alle medische kosten worden gedekt. Ook in het geval van een overlijden bij een arbeidsongeval, kan het gezin van je medewerker rekenen op een tussenkomst van de verzekering.

Icoon

Hospitalisatieverzekering

Steeds meer bedrijven bieden daarom extralegale voordelen om potentiƫle medewerkers over de streep te halen. Een collectieve hospitalisatieverzekering betaalt de kosten van je werknemers die gepaard gaan met een ziekenhuisopname. Door je werknemers dit voordeel aan te bieden, ontzorg je hen en je bewijst ook dat je het welzijn van je medewerkers hoog in het vaandel draagt.

Maak een afspraak

Contact

Wens je meer info over een bepaalde verzekering of interesse in een optimalisatie van je verzekeringsportefeuille? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Openingsuren kantoor

Maandag en vrijdag:
8.30 tot 12.30 u. en 13.30 – 17.00 u.
Dinsdag en donderdag:
8.30 tot 12.30 u. en 13.30 – 18.30 u.
Woensdag
8.30 tot 13.00 u.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info