Spring naar de inhoud

Verzekeringen mobiliteit

Icoon

Autoverzekering

De wettelijk verplichte verzekering BA Auto dekt de materiƫle en lichamelijke schade die je veroorzaakt aan passagiers of derden bij een ongeval in fout. Maar wat met de kosten aan je eigen wagen? Aangezien deze snel kunnen oplopen, raden wij een omniumformule aan. De waarborg rechtsbijstand verdedigt je belangen wanneer zich een geschil voordoet. Vergeet de bestuurder niet te beschermen voor lichamelijke schade bij een ongeval in fout. Voeg voor een optimale dekking ook een bijstandsformule toe. Zo ga je zorgeloos de baan op.

Icoon

Verkeerspolis / bestuurdersverzekering

Het is van belang om jezelf als bestuurder te beschermen in geval van een ongeval in fout aangezien deze niet gedekt is in de BA autoverzekering. Daartoe kan een bestuurdersverzekering worden onderschreven. De verkeerspolis verzekert jou en je gezin als deelnemer in het verkeer, bv. als fietser of voetganger.

Icoon

Fietsverzekering

Ga je vaak met de fiets naar het werk of heb je net een nieuwe koersfiets gekocht? Bescherm je fiets met een fietsverzekering tegen diefstal of materiƫle schade. De bijstandsformule helpt je wanneer je problemen hebt op de baan zoals een lekke band of bij (een poging tot) diefstal. Naast deze basiswaarborgen kan je de waarborg lichamelijke letsels toevoegen die je vergoedt wanneer je een ongeval hebt.

Maak een afspraak

Contact

Wens je meer info over een bepaalde verzekering of interesse in een optimalisatie van je verzekeringsportefeuille? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Openingsuren kantoor

Maandag en vrijdag:
8.30 tot 12.30 u. en 13.30 – 17.00 u.
Dinsdag en donderdag:
8.30 tot 12.30 u. en 13.30 – 18.30 u.
Woensdag
8.30 tot 13.00 u.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info