Spring naar de inhoud

Verzekeringen leven

Icoon

Uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering dek je de kosten van een begrafenis. Zo zorg je niet enkel voor je eigen gemoedsrust, je bespaart ook je familie- of gezinsleden de kosten die gepaard gaan met een uitvaart.

Icoon

Pensioensparen

Zorg ervoor dat je na je carrière niet hoeft in te boeten op je levensstandaard en bouw een extra kapitaal op voor je oude dag. Via pensioensparen spaar je jaarlijks een bepaald bedrag dat bij het begin van je wettelijk pensioen wordt uitbetaald. Pensioensparen wordt geïndexeerd en kan ingebracht worden in de belastingen.

Icoon

Langetermijnsparen

Bovenop pensioensparen kan je een extra appeltje voor de dorst bijeen sparen met het langetermijnsparen. Geniet van de belastingvermindering, ook na je pensioen.

Icoon

Schuldsaldoverzekering

De schuldsaldoverzekering dient als waarborg voor een lening. Wanneer je overlijdt vooraleer je lening volledig terugbetaald is, betaalt de verzekering het resterende bedrag aan je kredietgever. Je erfgenamen worden op die manier vrijgesteld van de terugbetaling van het krediet.

Maak een afspraak

Contact

Wens je meer info over een bepaalde verzekering of interesse in een optimalisatie van je verzekeringsportefeuille? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Openingsuren kantoor

Maandag en vrijdag:
8.30 tot 12.30 u. en 13.30 – 17.00 u.
Dinsdag en donderdag:
8.30 tot 12.30 u. en 13.30 – 18.30 u.
Woensdag
8.30 tot 13.00 u.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info