Spring naar de inhoud

Verzekeringen familie

Icoon

BA-verzekering privéleven

De BA-verzekering privéleven, beter bekend als de familiale verzekering, beschermt je voor de financiële gevolgen van de meest uiteenlopende schadegevallen die veroorzaakt worden aan derden in het privéleven.

Icoon

Persoonlijke ongevallenverzekering

Je hoeft maar één keer je voet om te slaan of een verkeerde beweging te maken tijdens het sporten en het is van dat: een paar weken thuis van het werk, een lange revalidatie en de onvermijdelijke kosten die ermee gepaard gaan. Met een persoonlijke ongevallenverzekering behoed je je voor de financiële gevolgen van een ongeval met lichamelijke letsels in het privéleven. Verschillende verzekeringsformules zijn mogelijk afhankelijk van de noden van jou en je gezin.

Icoon

Hospitalisatieverzekering

De hospitalisatieverzekering dekt de kosten van je hospitalisatie als aanvulling op de tussenkomst van de wettelijke ziekteverzekering. Naargelang de gekozen formule kan de terugbetaling verschillen in o.a. de medische kosten, kamertype en kosten gemaakt in de pre- en post hospitalisatieperiode.

Icoon

Gewaarborgd inkomen

Wie zich uit de slag moet trekken met een vervangingsinkomen, merkt al gauw dat het een pak moeilijker is om rond te komen. De tussenkomst van het ziekenfonds is vaak niet toereikend. Ben je langdurig ziek of krijg je af te rekenen met invaliditeit, dan is een gewaarborgd loon jouw bescherming tegen inkomensverlies.

Maak een afspraak

Contact

Wens je meer info over een bepaalde verzekering of interesse in een optimalisatie van je verzekeringsportefeuille? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Openingsuren kantoor

Maandag en vrijdag:
8.30 tot 12.30 u. en 13.30 – 17.00 u.
Dinsdag en donderdag:
8.30 tot 12.30 u. en 13.30 – 18.30 u.
Woensdag
8.30 tot 13.00 u.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info